donkey mono zwart frame 000000000001264

De Bugaboo Donkey Mono compleet bestaat uit: – onderstel, wielen, stoel/wieg frame, luxe lederlook duw- en draagbeugel – basis bekleding wandelwagen – basis wiegbak bekleding – 1 aanvullende bekleding (extendable zonnekap, wiegdekje) – zij- en onder boodschappenmand – regenscherm (geschikt voor extendable zonnekap) – luchtpomp De Bugaboo Donkey Mono kinderwagen is te gebruiken voor één kindje. Met de extra grote boodschappenmand naast de reiswieg of zitting heb je extra veel bagageruimte! De Mono is uit te breiden naar de Bugaboo Donkey Duo; voor twee kindjes van verschillende leeftijd en ook naar een Donkey Twin voor een tweeling. In slechts 3 klikken maak je van deze mono kinderwagen een duo of een twin variant. De zitting van de kinderwagen is omkeerbaar en voorzien van een verstelbare rugleuning. Zo zit je kindje altijd heerlijk comfortabel. De kinderwagen is eenvoudig in te klappen en kan gebruikt worden in combinatie met één of twee autostoeltjes.
J-Services.nl donkey mono zwart frame 000000000001264
donkey mono zwart frame
PRIJS: 1219.00

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.