joolz geo mono set elephant greycognac 000000000000503nl

De Joolz Geo mono set bestaat uit: – Frame – Wieg – Stoel – Bagagemand De Joolz Geo is beschikbaar in drie configuraties. De mono voor één kindje, de duo voor twee kindjes van verschillende leeftijden en de twin voor een tweeling. De Joolz Geo heeft veel praktische eigenschappen. De kinderwagen heeft een comfortabele, ruime wieg welke is voorzien van een hypoallergeen en ademend matrasje. De zonnekap is voorzien van een Air Top van gaas welke geopend kan worden voor wat frisse lucht. De wieg kan gemakkelijk van de kinderwagen worden verwijderd doordat het een speciaal oplichtsysteem heeft. De Joolz Geo wieg en stoel hebben een prettige hoogte voor het in- en uittillen van je baby of dreumes. Daarnaast is het ook heel fijn dat de stoel tafelhoogte heeft, waardoor je eigenlijk altijd een kinderstoel bij je hebt. Het ergonomische stoeltje is omkeerbaar en in drie posities te verstellen. Het stoeltje zit heel comfortabel door een zachte comfort zone bij het zitvlak. Het stoeltje is
J-Services.nl joolz geo mono set elephant greycognac 000000000000503nl
joolz geo mono set elephant grey-cognac
PRIJS: 999.00

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.