Koeka voetenzak wafelflanel antwerp steel grey 400000000006802nl

Deze stijlvolle en praktische voetenzak Antwerp van het merk Koeka is een echte musthave! De buitenzijde van de voetenzak is gemaakt van de bekende Koeka wafelstof en de binnenzijde is gevoerd met een zachte flanel. Door middel van het klittenband aan de bovenkant maak je eenvoudig een warm mutsje. De voetenzak is geschikt voor een maxi cosi door de handige gordel/bevestigingsgaten. In deze voetenzak Antwerp ligt je kindje heerlijk comfortabel en beschermd tegen tocht en kou. Ondanks de zomerse look van deze voetenzak is het één van Koekas warmste voetenzakken. Ook zeer geschikt voor gebruik in de reiswieg van je kinderwagen! Kijk voor een luchtig alternatief eens naar de Koeka wrapper wafel Antwerp die eveneens zeer geschikt is voor gebruik in een autostoeltje.
J-Services.nl Koeka voetenzak wafelflanel antwerp steel grey 400000000006802nl
Koeka voetenzak wafel/flanel antwerp steel grey
PRIJS: 65.95

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.