Safety 1st PrimeoFix autostoel Red Mania 86195420

Eén gecombineerde stoel voor baby én peuter. Heel handig, vooral omdat je jouw kleintje hierin langer veilig achterwaarts kunt vervoeren. En wordt jouw kindje te groot? Dan draai je de stoel eenvoudig om naar een voorwaartse gerichte positie. Daarmee is de Safety 1st PrimeoFix geschikt vanaf de geboorte tot een leeftijd van circa 4 jaar of 18 kg. Deze baby- en peuterautostoel groep 0/1 is voordelig te koop op Babyvalue.nl. Baby- en peuterstoel die meegroeit De Safety 1st PrimeoFix zit ook heel lekker. In achterwaartse positie heeft de stoel een natuurlijke stand, in voorwaartse positie heb je keuze uit twee leunstanden. Verstellen is eenvoudig met de grijze hendel aan de voorkant van de stoel. Dankzij het verstelbare harnas en de verstelbare hoofdsteun zit jouw kindje sowieso altijd goed, ook als het groter wordt. Voor jouw pasgeboren baby ondersteunt het meegeleverde kussen de kwetsbare ruggengraat. Handig, zo’n babyautostoel en peuterstoel in één. Veilig installeren, veilig zitten Je bevestigt de PrimeoFix met Isofix-bevestigingspunten: ijzeren beugels tussen de achterkant van de stoel en het zitvlak van jouw auto. De visuele en auditieve klik-indicator geeft aan dat je het stoeltje correct hebt geïnstalleerd. De kleurenindicator wordt groen als je de stoel correct hebt geïnstalleerd. Voor vertrek hoef je dan steeds alleen nog de visuele indicator te controleren. Het stoeltje is eenvoudig te draaien naar de achterwaarts of voorwaarts gerichte positie. Het Side Protection System SPS beschermt  in geval van een zijdelingse botsing. Snel bestellen Kies je voor de Safety 1st PrimeoFix? Bestel je op een werkdag vóór 14 uur? Dan heb je deze gecombineerde baby-/peuterstoel morgen al in huis! Je krijgt levenslange garantie én service van de originele fabrikant. Nog meer Maxi-Cosi baby- peuterstoeltjes Toch nog even verder kijken? Volop autostoeltjes op Babyvalue.nl. Zoals de draaibare Maxi-Cosi Axiss, de Maxi-Cosi Priori SPS en de Maxi-Cosi Rubi XP.   Kenmerken en voordelen van de Safety 1st PrimeoFix autostoel Groep 0/1-autostoeltje geschikt vanaf de geboorte tot circa 4 jaar 18 kg Langer achterwaarts gericht meereizen dankzij extra beenruimte Gebruik in achterwaarts gerichte positie vanaf de geboorte tot circa 4 13 kg Gebruik in voorwaarts gerichte positie vanaf 9 maanden tot circa 4 jaar 9 -18 kg Natuurlijke leunstand in achterwaartse positie, twee leunstanden in voorwaartse positie Side Protection System voor extra bescherming bij zijdelingse botsingen Installatie met IsoFix-bevestigingspunten en een bevestigingsband Visuele indicator voor correcte installatie Vijfpuntsbeschermingsharnas en hoofdsteun in verstelbaar Afneembare, wasbare hoes 30°C Goedgekeurd volgens ECE R44/04
J-Services.nl Safety 1st PrimeoFix autostoel Red Mania 86195420
Safety 1st PrimeoFix - autostoel | Red Mania
PRIJS: 170.10

Klik hier voor meer informatie om te bestellen.